Haber

Rusya’dan Avrupa’ya kan donduran Noel mesajı! Aileyi evcil hayvanlarıyla beslediler

Rusya Devlet televizyonu Russia Today (RT), Batı ile alay eden bir reklam yayınladı. RT reklamında, Ukrayna’nın işgali nedeniyle Batı’nın Rusya’ya uyguladığı yaptırımların enerji maliyetlerinin artmasına neden olması nedeniyle, ailelerin evcil hayvanlarını yiyeceği ve karanlıkta yaşayacağı bir gelecek tasavvur etti.

AVRUPA BİR AİLENİN HAYATI DAHİL OLMUŞTU

75 saniyelik reklam, ekonomik koşullar kötüleşirken Avrupalı ​​bir aileyi birbirini izleyen üç bölümde gösteriyor. Noel nasıl kutladığını gösterir. “Sessiz Gece” film müziğinin sade bir versiyonunun eşlik ettiği reklam, iki ebeveynin 2021’de mutlu kızlarına kırmızı kurdeleli bir evcil hamster hediye etmelerini gösteriyor. onların karanlık ve soğuk meskenleri.

NOEL YEMEĞİ BİR MEYVE ÇORBASIDIR

2023’te, görünüşte uyuşuk görünen aile, paltolar ve eşarplarla kaplı, sulu çorbadan başka bir şey olmayan bir Noel yemeği için masaya oturuyor. Birden dehşete düşen baba hamsterın kırmızı kurdelesini ağzından çıkardığında anne, çocuklarının hamsterın sulu bir çorbaya dönüştüğünü öğrenmesini engellemek için babaya sus işareti yapar.

RT YAYINA YASAKLANDI

Reklam, “Mutlu ‘Rus karşıtı’ Noeller!”, “Medyanız size tüm bunların nereye gittiğini söylemiyorsa, RT vpn aracılığıyla hazırdır” mesajlarıyla kapanıyor. Avrupa Birliği, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinden bir süre sonra RT’nin üye ülkelerde yayın yapmasını yasakladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu